FŐVÁROSI SZABÓ ERVIN KÖNYVTÁR

Kérdése van?
Keressen minket!

| English | GYIK | Fórum

Menü

Főmenü » Könyvtáraink » Központi Könyvtár » Rendezvények

Biblioterápiás esték

2020-06-15 14:58:34

2020. június 4. (csütörtök) 17 óra
Online foglalkozás.
A beszélgetés alapjául Móricz Zsigmond Tragédia című novellája szolgál.

Kedves műKINCSvadászok!

A koronavírus-járvány egy időre megakasztotta a találkozásainkat. Júniustól online csatornán, a Zoom-program segítségével újraindítjuk a beszélgetéseket. Mivel így is létszámkorlátba ütközünk, az első 12 regisztrált számára tudjuk biztosítani a részvételt, s a később érkezők várólistára kerülnek. Lemondás esetén őket hívjuk meg elsőként a kiesők helyére, és előnyt élveznek a következő alkalomra történő jelentkezéskor. Egyszerre csak egy alkalomra lehet jelentkezni, hogy minden érdeklődő számára tudjunk alkalmat biztosítani.

Regisztrálni az alábbi elérhetőségeken lehet: biblioterapia@fszek.hu e-mail-címen vagy a Facebook-oldalon.

Az első online alkalom június 4-én, csütörtökön lesz. A megszokott időben, 17 órakor kezdünk. Kérem, hogy előtte - 16.55-kor - mindenki csatlakozzon a csoporthoz! A beszélgetéshez ugródeszkaként használt mű az előzetesen erre az alkalomra kiválasztott Móricz Zsigmond-novella, a Tragédia lesz. Kérem, aki részt vesz a foglalkozáson, lehetőség szerint olvassa el előre a novellát, akár itt is.

A csoportfoglalkozáson személyiségünk titkait kutatjuk. Az irodalom segítségével betekintünk annak rejtett zugaiba, s választhatunk, hogy az ott tapasztaltakkal egyetértünk vagy fellázadunk ellene. A részvételhez nem szükséges más, minthogy nyitott szívvel és lélekkel kapcsolódj be. A foglalkozás ingyenes – érvényes könyvtári regisztrációs jeggyel bárki, bármikor bekapcsolódhat a sorozatba.

A foglalkozást Sóron Ildikó könyvtáros, biblioterapeuta, a könyvtár munkatársa tartja.

A regisztrációt 2020. június 2-án 20 órakor zárjuk. A részvételről vagy a várólistára kerülésről minden regisztráló értesítést kap.

Bennünk vérré válik az irodalom!

A weboldal fejlesztése a TÁMOP-3.2.4-08/1/KMR pályázat keretében az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség