FŐVÁROSI SZABÓ ERVIN KÖNYVTÁR

Kérdése van?
Keressen minket!

| English | GYIK | Fórum

Menü

Főmenü » Könyvtáraink » Központi Könyvtár » Rendezvények

Biblioterápiás esték

2017-01-27 12:21:40

2017. január 26. (csütörtök) 17 óra
Központi Könyvtár – Arany szalon

Az új év második foglalkozásán a nagy klasszikust, Lev Tolsztojt hívjuk segítségül. A gyertya című novellája bár húsvét tájt játszódik, a benne felvetett erkölcsi kérdések örökérvényűek, mindennapjainkat is befolyásolják. Legegyszerűbben a jó és rossz küzdelméről szól a novella, mi azonban a beszélgetés során mélyebb rétegeit is szeretnénk feltárni.

A csoportfoglalkozáson személyiségünk titkait kutatjuk. Az irodalom segítségével betekintünk annak rejtett zugaiba, s választhatunk, hogy az ott tapasztaltakkal egyetértünk, vagy fellázadunk. A részvételhez nem szükséges más, mint hogy nyitott szívvel és lélekkel érkezz. A foglalkozás ingyenes – érvényes könyvtári regisztrációs jeggyel bárki, bármikor bekapcsolódhat a sorozatba.

A foglalkozást Sóron Ildikó könyvtáros, biblioterapeuta, a könyvtár munkatársa tartja.

A fokozott érdeklődésre való tekintettel a foglalkozás napját megelőző kedd 20 óráig kérjük, hogy jelezze részvételi szándékát a biblioterapia@fszek.hu címen!

Bennünk vérré válik az irodalom!

A weboldal fejlesztése a TÁMOP-3.2.4-08/1/KMR pályázat keretében az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség