FŐVÁROSI SZABÓ ERVIN KÖNYVTÁR

Kérdése van?
Keressen minket!

| English | GYIK | Fórum

Főmenü

A FSZEK könyvtárai nem fogadnak olvasókat

2021-02-09 13:14:37

Cimkék: nyitvatartás, hírek

A koronavírus-járvány második hulláma miatt, a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet alapján, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Központi Könyvtára és tagkönyvtárai 2020. november 11-től visszavonásig nem fogadnak olvasókat.

A könyvtári tagságok, olvasójegyek, illetve a kikölcsönzött könyvek és egyéb dokumentumok lejárati idejét a könyvtár automatikusan meghosszabbítja.

A szolgáltatások felfüggesztésének idejére késedelmi díjat nem számolunk fel.

Távszolgáltatásaink a honlapon keresztül továbbra is használhatók. Új online információs, oktatás- és tanulástámogató könyvtári szolgáltatásunkról itt olvashat: Könyvtár otthonról

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, tekintettel a több alkalommal meghosszabbított járványügyi korlátozások időtartamára, illetve a folyamatosan jelentkező olvasói érdeklődésekre és használói igényekre, 2021. február 10-től Könyvtári Cserepont elnevezéssel, átmeneti feltételekkel könyvkölcsönzési szolgáltatást indít. Ezt a szolgáltatást kizárólag a könyvtárakba való belépés nélkül, ajtón, vagy ablakon keresztül biztosítjuk. Erről a lehetőségről ide kattintva tájékozódhat.

Köszönjük megértésüket!