FŐVÁROSI SZABÓ ERVIN KÖNYVTÁR

Kérdése van?
Keressen minket!

| English | GYIK | Fórum

Főmenü

Pillanatképek a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár újranyitott könyvtáraiból

2020-07-02 12:20:30

Július 1-jén újra megnyitott Központi Könyvtárunk és a nagyobb kerületi könyvtáraink. Megköszönve olvasóink türelmét az újranyitás pillanataiból válogattunk egy csokor képet.

Olvasóinkkal együtt nagyon vártuk ezt a pillanatot, hiszen 109 nap telt el a járványhelyzet miatti kényszerű bezárás óta. Jelezte a fokozott várakozást az is, hogy az elmúlt napokban több ezer olvasótól érkezett megrendelés, előjegyzés könyvtárainkba. A média figyelme is ráirányult az újranyitásra, számos TV- és rádióinterjú, cikk foglalkozott a könyvtárral.

Köszönjük olvasóink érdeklődését, észrevételeit és türelmét!
A nyitás első tapasztalatai alapján pedig azt külön is köszönjük, hogy látogatóink figyelemmel vannak a távolságtartás szabályainak betartására és türelmesek az esetleges sorban állás idején!

A újranyitás részleteiről – a nyitási ütemekről, az átmeneti nyitvatartásról, a jelenleg elérhető szolgáltatásokról és olvasóinkat érintő kompenzációrólide kattintva olvashatnak bővebben.

A könyvtár a járványhelyzet alakulása és a tapasztalatok alapján dönt arról, hogy mikor és milyen mértékben tudja majd tovább bővíteni az elérhető szolgáltatások körét, erről olvasóinkat folyamatosan tájékoztatjuk majd!

Szeretettel várjuk Önöket!